Yang ni untuk Aiman

Yang ni untuk Aiman….(Shaklee Meal Shake & Vita-Lea® for Children Chewable)
Saya tengok Aiman macam agak susah nak makan kat rumah..kalau kat rumah babysitter pon die ade angin dia jugak. Kalau time die nak makan,die makan..kalau tak mau tu.janganlah nak paksa2.memang die takkan nak makan..Last 2 weeks, aiman makin tak mau makan pape pon. Walau kat rumah baysitter. Saya pon decide untuk amik MealShake kat dia..Alhamdulillah sekarang ni sume die nak makan..Badan pon makin berisi..Berak pon dah takde sembelit2 ni…


Shaklee Vita-Lea® for Children Chewable contains 19 essential vitamins and minerals need for growth and development
Functions of Multivitamins: –
Helps to enhance mental alertness and resistance to infections
Aids in the normal functioning of appetite and digestion
Essential for growth and reproductive ability








Shaklee Meal Shake ni pulak..mmg saya bancuh dgn susu Aiman.. actually bukan utk kanak2 je… bagus gak untuk mereka2 yang tak boleh telan tablet… bancuh dgn susu.. lazat rasanya…

Shaklee Meal Shakes – French Vanilla
Functions of Meal Shake :

Shaklee Meal Shakes can be used as supplements for added nutritional insurance, delicious between-meal snacks, or beverages with meals. It provides 30% of the Daily Value (DV) for protein and 35% or more of the DVs for 19 essential vitamins and minerals. It is good sources of dietary fiber.














 
berminat? ….hubungi saya yer…013-9422527 atau emel zahirahhafizan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge