Yang ni untuk Aiman

Yang ni untuk Aiman….(Shaklee Meal Shake & Vita-Lea® for Children Chewable)
 
Saya tengok Aiman macam agak susah nak makan kat rumah..kalau kat rumah babysitter pon die ade angin dia jugak. Kalau time die nak makan,die makan..kalau tak mau tu.janganlah nak paksa2.memang die takkan nak makan..Last 2 weeks, aiman makin tak mau makan pape pon. Walau kat rumah baysitter. Saya pon decide untuk amik MealShake kat dia..Alhamdulillah sekarang ni sume die nak makan..Badan pon makin berisi..Berak pon dah takde sembelit2 ni…
Faiz: Mama mkn ape tu..Iz nak gak…
Mama: takboleh ..ni utk org besar… nnt mama belikan yg sesuai untuk faiz

jadi pagi saya belikan dia sebotol Shaklee Vita-Lea® for Children Chewable..
Mama : Iz mkn sebiji cukup kay..
* saya tengok okey je faiz amik 1 tablet and hisap.. (chewable)… biasanye Faiz reject all the kind tablet,ubat2 klinik…payah btul nak suruh mkn ubat kalo dia demam.. tp saya pun tak prefer dia mkn ubat …. kalo bli yg chewable brand lain pun ..dia cium dia reject… homeopati dia suke.. sbb homeopati tu natural takde drug.. .. so sy tgk chewable vitamin Shaklee ni dia accept.. jadi berbaloi beli..Shaklee kan natural…. (naturally safe, purely effective)


Faiz : Iz nak mkn lagi boleh tak mama
Mama : cukupla sebiji…tak boleh telan hari2…
Faiz: kenapa?
Mama: nnt Iz jadi besar
Faiz : Besar mcm mama?
Mama: .mama mana besar……Iz besar mcm raksaksa nnt..




Shaklee Vita-Lea® for Children Chewable contains 19 essential vitamins and minerals need for growth and development
Functions of Multivitamins: –
Helps to enhance mental alertness and resistance to infections
Aids in the normal functioning of appetite and digestion
Essential for growth and reproductive ability








Shaklee Meal Shake ni pulak..mmg lama dah saya bancuh dgn susu Faiz.. actually bukan utk kanak2 je… bagus gak untuk mereka2 yang tak boleh telan tablet… bancuh dgn susu.. lazat rasanya…

Shaklee Meal Shakes – French Vanilla
Functions of Meal Shake :

Shaklee Meal Shakes can be used as supplements for added nutritional insurance, delicious between-meal snacks, or beverages with meals. It provides 30% of the Daily Value (DV) for protein and 35% or more of the DVs for 19 essential vitamins and minerals. It is good sources of dietary fiber.


















berminat? …Hanya RM 91 harga istimewa (dan boleh consume up to 2 months gak la)….hubungi saya yer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge