Ibu yang caesor, tapi kekal sihat dlm pantang!! Freezer penuh dengan susu

Credit

Ini email yang baru ibu terima…. jom baca sendiri pengalaman beliau melahirkan anak ketiga kaedah ceaser . Shaklee sangat membantu , alhamdulillah!




Email beliau….

Salam.

Saja nak mencoret nak meluahkan perasaan setelah megamalkan SHAKLEE yang dibeli tu. Boleh kan?
seronok lah hati ni sebab stock kali ni sebelum masuk kerja alhamdulilah banyak. Dulu masa anak no 2, rasanyer dapat 15 buah bekas dadih jer, yang ni dah penuh freezer box, alhamdulilah.
Baby pun nampak sihat, masa timbang umur 2 bln , berat dia 5.25kg compare masa lahir, 2.85kg. (walaupun berat baby bukan ukuran sihat). So far (touch wood) dia belum demam n selsema, petua saya nampak dia cam tak sihat, saya lebihkan Vit C, n it’s works.
N,
saya memang puas hati kali ni.Ini kali ke-3 ceasor, dan kali ni paling bertenaga, kurang sakit, cepat baik, banyak susu badan. Saya sampai nak hadiahkan  yang saya ambil ni pada adik saya nanti… ramai betul yg comment nampak saya lebih sihat dan kuat. seronok betul. Tapi memang rasa badan tu compare the previous 2 memang lain. Mungkin combination vitamin ni betul, yang dulu pun ambil gak vitamin… tapi kali ni lain sungguh rasa.

I think you should promote this especially yang ceasor tau. Sebab untuk saya, ia kurangkan stress dgn kurangkan rasa sakit. Bayangkan N, anak saya hari kelima dah kena admit balik hospital sebab kuning, duk lagi 3 hari kat sana, dan saya fully BF, setiap 2 jam kena kejut diri saya utk make sure baby minum… memang stress, but alhamdulilah, i manage the stress very well baby pun sihat, susu pun OK.

Lastly thanks N dan doakan saya berjaya menyusukan sikecik ni sampai 2 thn….. Ameen.
Wassalam.

Berminat? Boleh email kepada saya di zahirahhafizan@gmail.comatau sms kan kepada saya 013-9422527 untuk sebarang pertanyaan.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge