Daily Archive: Sunday, June 19, 2011

Salam Bahagia, ·    Tahukah anda bahawa susu ibu mengandungi lebih daripada 300 nutrien yang sebahagiannya masih belum dapat dikenalpasti oleh para saintis? ·    Tahukah anda bahawa susu ibu mengandungi antibodi, antiviral, enzim dan protein yang takkan pernah boleh ditiru oleh mana-mana susu yang wujud dalam dunia ini? tapi kenapa ada sesetengah baby yang minum susu

Sembelit

…antara supplemen natural yang disyorkan sebagai penawar perut meragam atau pun untuk mereka yang menghadapai masalah penghadaman / nak detox….ni lah dia…Shaklee herb lax..ni bukan ubat julap ye…. Originally formulated by Dr. Forrest C. Shaklee, Herb-Lax® encourages a mild cleansing action to aid the body’s natural processes. Herb-Lax® contains senna leaf, a traditional herb used

20 tips murah rezeki

Credit Alhamdulillah ..dapat gak share tajuk ni…saya baca kat majalah ape ek..lama dah bulan2 lepas.. tapi tak dpt nak recall balik majalah tu..so saya surf internet..and jumpe ada org yg share topik ni..alhamdulilah..maka saya pun nak share kat semua… amalkan lah..insya Allah… saya dah merasainya dan mmg benar murah rezeki saya akhir2 ni..alhamdulillah sangat2… apa2

Suppliment untuk kesuburan

Credit Salam sejahtera…. Ada seorg customer bertanya ttg supplement utk meningkatkan kesuburan. maka disini saya sharekan entry yg ditulis oleh Hadha a.k.a mommy icha. Anak adalah anugerah Tuhan. kehadiran cahayamata dalam kehidupan pasangan suami isteri adalah kebahagiaan yang tidak terhingga kepada setiap pasangan. namun, bukan semua pasangan ‘mudah’ dikurniakan anak. ada yang ‘bertuah’ yang perlu