Kenapa Orang Berani Ambil Shaklee?

Saya kongsikan pagi ni mengenai kenapa orang berani ambil Shaklee. Sejak dalam keadaan sihat tau orang guna Shaklee. Bila sakit, orang gabung antara ubat dan Shaklee. Kami pengedar Shaklee bertanggungjawab untuk memastikan pengguna Shaklee yang miliki masalah kesihatan untuk terus mengambil ubat walau dia mengamalkan Shaklee secara konsisten.   Shaklee miliki perbezaan yang sungguh unik.

Tips Mudah Memilih Model Tudung

Nampak model model tudung lawa lawa kan? Perghh. Meleleh air liur tengok tudung tu disebabkan salah satu faktornya adalah modelnya tau.   Ngaku tak? Hehe   Cuba kalau ambil model tudung yang tak seberapa lawa… agak-agak terjentik tak nak beli tudung tu? 😁     Ni saya kongsikan tips memilih model tudung tau. Tips ni

Cara Buat Duit Poket Dengan Shaklee Tanpa Menjual Mahupon Berbisnes

Mesti ramai yang teringin sangat untuk dapatkan duit poket kan? Lagi lagi duit poket yang percuma. Contohlah awak surirumah. Setiap hari dapat duit poket geli geli dalam RM100. Wah! Kalau 10 hari dah RM1000. Kalau 30 hari dah RM3000. Best ke best? Duit poket geli geli masuk poket. Alaa. Kalau dapat RM1000 sebulan pon syukur

LAT Fighters Tinju Retreat #1 ~ Apa Yang Best?

Saya terfikir untuk memberikan yang terbaik untuk kumpulan bisnes saya yang serius untuk berjaya dalam Shaklee ni. Sebab itulah saya fikirkan untuk membina  satu platform untuk memudahkan kumpulan bisnes saya ni iaitu Legasi Anugerah Terindah.   Saya sediakan platform cross coaching sesama downline saya yang mana saya sedar yang saya bukannya pakar dalam segenap segi

Bagaimana Beli Vivix Dengan Murah Giler

Saya bukannya pengedar haram yang sedang lakukan sindiket penjualan vivix di pasaran gelap tau. Hehe. Saya adalah pengedar sah Shaklee yang dah menjual hampir 100 botol vivix.   Saya tahu ramai yang teringin nak dapatkan vivix dengan harga yang jauh lebih murah tanpa melalui pasar-pasar gelap di offline mahupon online. Kerana seandainya kita membeli di

Peluang Rezeki Dari Langit

– Ada yang mengetuk pintu langit dengan cara setiap pagi memberi 40 nasi bungkus untuk dhuafa/orang miskin. Rutin dia lakukan.   – Ada yang mengundang rezeki dengan cara mencium tangan ibunya lalu minta didoakan.   – Ada yang mengundang rezeki, setiap minggu dia datangi anak-anak yatim, mengusap kepala mereka, membelikan sesuatu untuk keperluan mereka sebagaimana

Dari Mana Kerosakan Sel Boleh Tercipta

Radikal bebas merata-rata. Kita je tak nampak diorang duk serang kita tanpa henti 😔   Apabila radikal bebas ni serang kita, bukan maksudnya ia serang hidung, mata, telinga. Namun ia serang sel setiap organ kita termasuklah organ dalaman kita. Bukan luaran saja tau.   Radikal Bebas berlanggar dengan DNA sel yang boleh menyebabkan gangguan DNA

Performance Drink Bukan Sekadar Melegakan Tekak Yang Dahaga

Balik dari masjid untuk solat Jumaat, ini yang dicarinya tau. Nasi letak tepi dulu. Kan panas ni. Ia sangat melegakan tekak. Minum sejuk sejuk…lalu ikut tekak yang sedang dahaga… Perghhhhh. 🍊🍊🍊🍊   Aiman minum performance drink. Katanya, dia tak boleh kalau tak minum air “oren” ini. Rasanya sungguhlah sedap!   Aiman siap bancuh sendiri Performance