Kali Pertama Ladies Leaders Retreat by LAT Family, MIG, TWB dan MFMS

Alhamdulillah syukur. Kami dah berjaya pecah rekod kali pertama buat Ladies Leaders Retreat by LAT Family, MIG, TWB dan MFMS.     Retreat ni kami stay kat sebuah banglo serba lengkap selama 2 hari 1 malam. Check in 3 petang dan check out esoknya jam 2 petang.   Dalam retreat ni kami makin kenal satu

Success Story Projek Buat Duit RM2000 SEBULAN bersama LAT Family

Alhamdulillah. Syukur hasil dari proje buat duit bersama LAT Family ni, telah ramai yang dapat kesan pada hidup diorang. Saya bersyukur sebab dengan adanya projek buat duit ni, lebih ramai individu yang boleh dibantu. Ni saya kongsikan beberapa success story mereka yang dah berjaya. Ramai lagi tau. Ni pon dah banyak. Tak larat nak upload