Bersama Membina Coordinator

Alhamdulillah. Saya fully recharged! Seronok yang sangat rasa. Even saya speaker, saya recharge semalam. Dalam memberi, kita juga menerima kan. Secara tak langsung pon walau dari kata-kata sendiri. Sebagai refresher pada apa yang kita sudah tahu selama ni.     Kelas bermula dengan penyampaian dari Master Ainul. Master Ainul share pasal trip Shaklee ke Orlando

FLY Potluck Gathering dan Family Time di Nur Laman Bestari Ulu Yam

Kami actually lama dah nak gi bawa anak-anak mandi air terjun. Cuma tak berani sebab ramai kan orang mati lemas kat air terjun.   Sehinggalah Sabtu lepas. Sempena FLY potluck gathering bersama keluarga Shaklee.   Kami pergi awal sehari. Pengalaman tidur dalam kabin tau. Kami ingatkan kabin ni takde aircond. Tapi betollah. Canggih! Hihi. Kabin

Jalinan Ukhwah Bersama Master Ainul

Saya inpire dengan kakak ni sejak alam kampus lagi. Namanya best bagi saya. Namun seingat saya, saya tak pernah sembang pon dengan Kak Ainul kat kampus. Hehe   Dan semalam dia gtau saya yang saya pernah pm dia berkenaan Shaklee offer, namun tidak dibalasnya lamgsung hingga kini.   Saya pon tak ingat hal tu. So

Pentingnya Protin Buat Diri Kita

Hari ni saya ingin kongsikan info mengenai pentingnya protin buat diri kita.   Protin merupakan satu elemen yang penting untuk badan kita. Ia crucial tau. Ini kerana badan kita sememangnya alami kekurangan protin yang berkualiti dalam diet harian.     Protin merupakan blok binaan untuk diri kita. Takde blok binaan ni…runtuhlah bangunan kan? Haa camtu

Info Produk – Ostematrix

=============================================================================================   Dalam banyak-banyak produk…ostematrix ni pon salah satu yang glamor dalam Shaklee. Sebab apa? Sebab ia memberikan kesan yang super dooper cepat dan best sangat! Kami dah ambil ostematrix ni sejak 7 tahun lepas tau.   Jom kita baca jap ye😀 Memang best sangat… Apa teknologi yang ada di sebalik ostematrix ni ye? Shaklee

Trip Orlando Yang Super Best!

Pagi ni saya nak kongsikan mengenai trip Shaklee ke Orlando pada 2 hingga 12 Ogos yang lepas. Sangat best tau! Jom kita baca beberapa cerita di sini ye. Mungkin boleh dijadikan inspirasi buat kita semua untuk turut sertai trip ke Shaklee Global Conference lagi tahun 2018.   Sebelum ke Orlando, Shaklee siap pos beg luggage

Breastfeeding Workshop Kali Pertama di Shaklee

Kelmarin,  saya dan suami sertai breastfeeding workshop anjuran Shaklee.   Mula-mula bila kami tahu Shaklee nak buat breastfeeding workshop ni kan…rasa sangat excited!   Betapa Shaklee menyokong penyusuan ibu tau. Suami terus block date. Kami terus masukkan date 13 Ogos tu dalam kalender kami suami isteri.       Bila ke KL untuk sertai workshop

LAT Team Up! Di HQ

Alhamdulillah, sempat buat LAT Team Up! Di Hq baru-baru ini masa di KL. 2 jam masa digunakan sebaiknya. Kebanyakannya saya baru kali pertama jumpa tau. So excited!   2 objektif yang saya nak capai dalam LAT Team Up! Kali ni adalah anak buah tahu bagaimana cara kira bonus dengan tepat dengan pelbagai kes. Yang kedua,