Pentingnya Protin Buat Diri Kita

Hari ni saya ingin kongsikan info mengenai pentingnya protin buat diri kita.   Protin merupakan satu elemen yang penting untuk badan kita. Ia crucial tau. Ini kerana badan kita sememangnya alami kekurangan protin yang berkualiti dalam diet harian.     Protin merupakan blok binaan untuk diri kita. Takde blok binaan ni…runtuhlah bangunan kan? Haa camtu

Info Produk – Ostematrix

=============================================================================================   Dalam banyak-banyak produk…ostematrix ni pon salah satu yang glamor dalam Shaklee. Sebab apa? Sebab ia memberikan kesan yang super dooper cepat dan best sangat! Kami dah ambil ostematrix ni sejak 7 tahun lepas tau.   Jom kita baca jap ye😀 Memang best sangat… Apa teknologi yang ada di sebalik ostematrix ni ye? Shaklee

Trip Orlando Yang Super Best!

Pagi ni saya nak kongsikan mengenai trip Shaklee ke Orlando pada 2 hingga 12 Ogos yang lepas. Sangat best tau! Jom kita baca beberapa cerita di sini ye. Mungkin boleh dijadikan inspirasi buat kita semua untuk turut sertai trip ke Shaklee Global Conference lagi tahun 2018.   Sebelum ke Orlando, Shaklee siap pos beg luggage

Breastfeeding Workshop Kali Pertama di Shaklee

Kelmarin,  saya dan suami sertai breastfeeding workshop anjuran Shaklee.   Mula-mula bila kami tahu Shaklee nak buat breastfeeding workshop ni kan…rasa sangat excited!   Betapa Shaklee menyokong penyusuan ibu tau. Suami terus block date. Kami terus masukkan date 13 Ogos tu dalam kalender kami suami isteri.       Bila ke KL untuk sertai workshop

LAT Team Up! Di HQ

Alhamdulillah, sempat buat LAT Team Up! Di Hq baru-baru ini masa di KL. 2 jam masa digunakan sebaiknya. Kebanyakannya saya baru kali pertama jumpa tau. So excited!   2 objektif yang saya nak capai dalam LAT Team Up! Kali ni adalah anak buah tahu bagaimana cara kira bonus dengan tepat dengan pelbagai kes. Yang kedua,

Kenapa Shaklee Cipta Ostematrix?

Tentu ada satu persoalan kan? Kenapa Shaklee cipta ostematrix.   Di Malaysia sahaja…40% rakyat Malaysia berisiko mendapat osteoporosis memandangkan jumlah ini lazimnya tidak mengambil kalsium yang cukup dari nutrisi harian.   Tahukah kita yang di kala usia berusia lebih dari 30 tahun…badan kita mula kekurangan kalsium?   Sebab itulah…kita perlu mengambil kalsium dari diet harian.

Now or Now! Shaklee Pre-Merdeka Promotion. 1 DAY ONLY. 6 OGOS 2016.

SPECIAL UNTUK ESOK SAHAJA (6 Ogos 2016) ========================== Terlintas di hati… “Dah lama aku nak jadi ahli Shaklee, duk tangguh-tangguh sampai sekarang belum lagi join Shaklee. Makan Shaklee bukan main tiap hari tanpa miss langsung dek penangan kesannya yang superb!” Pernah terlintas macam ni? Lagi satu… “Stok Shaklee dah banyak habis. Ni pon dah nak