15 Fakta Tentang Vivix Yang Orang Selalu Tanya

Pagi ni saya memang nekad nak gali lagi pasal vivix. Sebab saya tahu saya belum gali habis lagi pasal vivix. Jadi apa lagi, saya pergi lah ke blog otai Vivix team LAT Family iaitu Coordinator Raihanah. Tau tak dia dah buat post pasal Vivix lebih dari 250 post tau. Lunyai mak Shaklee dia rasa. Tak

Vivix – Kunci Kepada Anti Penuaan

Pagi ni saya nak kongsikan mengenai Vivix yang merupakan suplimen kunci kepada anti penuaan. Dulu Vivix ni belum glamor, namun sekarang ni Vivix ni tersangatlah glamor dah. Seperti yang dikongsikan oleh Kak Anah,   Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan

Vitamin Buang Angin Dalam Masa 3 Minit

Pagi ni saya nak kongsi pasal satu vitamin hebat yang boleh buang angin dalam masa 3 minit.   Nak dijadikan cerita, punyalah sibuk hari ni akibat followup bisnes team. Boleh terlupa untuk makan tengahari hari ni. Adehlah. Tiba tiba perut masuk angin baru teringat.   Lepas makan malam pon, perut masih rasa sebu dengan angin.

Tips Berjaya Dalam Karier

Untuk berjaya sememangnya kita perlu berikan komitmen. Tak ada jalan pintas walau kita buat bisnes apa sekalipon. Tak ada jalan singkat walau kita dalam kerjaya apa sekalipon.   Ramai orang memandang seseorang setelah dia berjaya. Tidak pula melihat apa yang pernah dilaluinya. “Wah, baguslah dia tu. Lajuu berdesup!”   Percayalah. Setiap orang diberikan ujian setimpal