“Ubat” Mudah Bersalin Dan Kurangkan Rasa Sakit Contraction

Semalam saya up kan status saya di Nur Zahirah (jemputlah follow ye 🙂 ) sebegini.   Sesiapa mahu dapatkan “ubat” untuk mudah bersalin dan kurangkan rasa sakit contraction…boleh tanya saya bagaimana. Pm saya di 0139422527 ye 🙂   Dan memanglah ramaiii yang pm walau tak komen pape kat post saya tu 🙂 . Ramai terus

Kenapa Doktor Bruce Daggy Jatuh Cinta Dengan Shaklee?

Beliau bukan calang-calang seorang lelaki tua. Namun beliau merupakan seorang tua yang miliki akal yang tajam, genius, bijak, dan so smart walau di usia 60-an. Pada usia 60-an ni, beliau bukan tukang sapu ye, namun Ketua segala saintis di Shaklee. Memegang jawatan sebagai Shaklee Chief Science Officer!       Dengar sendiri pengakuannya di sini.

Elak Cut Price Kalau Tak Nak Miskin Cepat

Petang ni panasss punya topik. Kadang-kadang nyaman, kadang-kadang salji, kadang-kadang pon kena lah juga panass kan.   Ni pesanan buat semua. Terutamanya orang Shaklee. Tak kira awak orang baru mahupon lama tau.   Psssttt. Tak kira awak Master Coordinator ke tak ye.   Jika nak bisnes maju untuk jangka masa panjang, jauhkan lah jual harga

Apa Pilihan Kita? Tua Dengan Sakit atau Tua Dengan Sihat?

Ramai orang sangkakan yang dia tidak boleh mengubah apa-apa apabila usia semakin meningkat. Ramai yang merasakan yang dia hanya perlu ikut flow dengan haya melihat dengan hati yang sayu dan cuba redha. Ramai yang sangkakan apabila tua sudah tentu diri akan dikunjungi penyakit kronik dan akhirnya menutup tirai usia dengan penyakit itu bersama.   Sebenarnya

Jaga Makan Namun Tetap Juga Sakit Kritikal~Kenapa?

Pernah terfikirkah kita mengenai hal ini? Kenapa tetap ada yang sakit kritikal juga walau seseorang tu makan buah, sayur dan makanan-makanan yang sihat?   “Dah nak buat macamana, dah dia punya bahagian lah tu”   Itu saya tahu. Jika Allah kata yang Allah akan berikan seseorang penyakit, dan ajal sekalipon. Tidak dapat siapa yang menghalangnya.

15 Tahun Kunyah Lecithin ~ Tak Muak Ke?

Saya nak kongsikan kisah salah seorang saya dalam mentor Shaklee ni berkenaan kisahnya yang 15 tahun kunyah lecithin. Bukan telan awak, kunyah! Bila macam ni kan…saya teringat tektik saya pada anak-anak. Saya suruh diorang kunyah lecithin tu. Hahaha. Alamak tersama lah pulak dengan Kak N. Anak saya buat muka tau mula-mula tu. Sebab lecithin ni

Bagaimana Shaklee Membantu Dalam Kesihatan Kita?

Sepanjang lebih dari 5 tahun saya bersama Shaklee, tidak pernah walau seorang pon yang mengatakan, “Ira, kau ambil Shaklee ni, esok konfem cantik” “Ira. kau ambil Shaklee ni, esok konfem kau banyak susu”   Saya bersyukur kerana saya dikurniakan pengedar Shaklee yang kini adalah mak Shaklee saya yang tidak pernah memberikan harapan yang melambung tinggi

Ambil Makanan Tinggi Resveratrol Tidak Bermakna Jauh Dari Penyakit

Wow! Topik ini sungguh best tau. Kerana ramai orang cakap pasal resveratrol ni boleh bantu jauh dari penyakit. Malah tidak membantu kesihatan pon. Ok, baca lagi di bawah ni ye.   Apa Itu Resveratrol?   Resveratrol adalah stilbenoid, sejenis fenol semulajadi, dan phytoalexin yang dihasilkan oleh beberapa tumbuhan sebagai tindak balas kepada kecederaan atau apabila kilang

21 Kelebihan Kami Sebagai Mentor Bisnes Shaklee Berstrategi

Hari ini saya mahu mengajak mereka yang sedang mencari-cari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan untuk sertai kami dalam bisnes ini secara sungguh-sungguh. :). Kalau nak jadi ahli Shaklee untuk makan saja-saja pon, mentor Shaklee sangat memainkan peranan penting tau kerana sudah tentu kita mahu dapat tempias kehebatannya tu kan.   Ni kami nak pecahkan

The Best of Offer February 17

Alhamdulillah syukur! Datang Februari bulan yang cukup indah! Kecemerlangan yang ada di bulan Januari insyaallah akan diteruskan lagi di bulan Februari ini.   Korang mesti nak tau kan apa offer februari ni kan? Ye la tu. Sipu-sipu malu hehe   Ok, bulan ni special Offer ada. tak pernah dibuat tauuu. Offer buy 1 free 1: